ВиК ремонтите винаги ни сварват неподготвени. Те се появяват изневиделица и ни поставят в ситуация, в която бързата реакция от страна на водопроводчика се оказва решаваща за последвалите материални щети. Обикновено всеки си има под ръка познат с водопроводни умения, но не винаги може да разчита на неговите услуги. Днес ще ви запознаем с екип, който наистина действа скоростно, защото е наясно с това, че с водата шега не бива и щетите, които могат да причинят тези аварии наистина са невероятно мащабни. ВиК ремонти от Шалом ВиК са решенията, от които се нуждаете тук и сега.

Защо да се доверите на професионален екип

Много домакинства си признават, че търсят бюджетни майстори, които да закърпят някак ситуацията и да не искат кое знае колко за услугата. но всъщност така лъжете само себе си, тъй като проблема може да ескалира в най-неподходящия момент с пълната си сила, което да доведе до цялостен ремонт на дома ви и куп разходи.

С Шалом ВиК не просто се доверявате на опитни професионалисти, но на хора с опит и възможности да решат компетентно ситуацията. Коректно отношение, индивидуален подход, вземане на кардинални решения на момента с оглед на това да се намери най-евтиния, достъпен и качествен начина за осигуряването на ремонт, който да удовлетвори клиента. Да, всичко това се гарантира от ВиК услугите, предоставени от Шалом.

Услугите, които да им възложите

Шалом ВиК предлага висококачествени услуги в три основни направления:

  • Водопроводни дейности
Тръби

В колекцията от ВиК услуги можете да поверите ремонти на Шалом, които са свързани с всякакви видове аварии, подмяна на щрангове, цялостна смяна на инсталацията с нови полипропиленови тръби, смяна на водомери и узаконяването им, монтажни дейности по електроуред като перални, съдомиялни, бойлер и много други. Цените на услугите варират от степента на сложност на изпълнението и количеството на вложени материали;

  • Отопление

Топлината в дома със сигурност е важна и за вашето домакинство. В даден момент се налага да бъдат извършени смени на тръбите на топлофикация, които стигат до дома ви и осигуряват захранването на радиаторите. От ВиК Шалом извършват професионални ремонти на едни от най-достъпните цени с качествени и дългогодишни за експлоатация материали;

  • Канализация

Проблемите тук са доста неприятни, а за да функционира правилно канализационната ви инсталация имате нужда от качествен ремонт. Тук можете да наемете екипа както за отпушване на канали така и за всякакви видове изкопно или безизкопно саниране.

Всичко онова, от което се нуждаете наистина е от значение да се сформира най-добра цена, да се гарантира високо качество на услугата в зависимост от нейната насоченост.